Viktiga mötesplatser

Publicerad:

Trelleborg växer – liksom stoltheten för vår kommun! Det vill vi såklart berätta om både lokalt, regionalt och nationellt.

Det är också viktigt för oss att vara på plats på olika mötesplatser och arenor där vi kan möta såväl lokalt som regionalt näringsliv.

Trelleborgs näringslivsmässa

På Näringslivsmässan i Trelleborg den 15 maj fanns vi på plats och berättade om alla spännande stadsutvecklingsprojekt som är på gång. Se film från dagen nedan.

Näringslivsmässan 2024 arrangerades i samarbete med Trelleborgs kommun, Leader Söderslätt, Trelleborgs Allehanda och Företagarföreningarna i Trelleborg.

Fler bilder från Näringslivsmässan i Trelleborg (naringslivsmassan.se)

Business Arena Syd

På Business Arena Syd mötte vi ledande personer inom fastighetsbranschen, insiktsfulla ekonomer, investerare och politiska representanter. I vår monter presenterades kommunens olika samhällsbyggnadsprojekt och på scenen berättade Mattias Hägg, exploateringschef, om Kuststad 2025 när tre stora stadsutvecklingsprojekt presenterades – Varvstaden i Malmö, Kuststad 2025 och Oceanhamnen i Helsingborg.

På Business Arena Syd den 21 maj diskuterades Kuststad 2025, innovation och samverkan, samt klimat och hållbarhet livligt både på scenerna och i vår monter. Vi är så glada över att få dela vår vision och framtidens planer med er alla. Tillsammans bygger vi ett hållbart och innovativt Trelleborg!